Deprecated: Required parameter $partial_post_id follows optional parameter $next_style_ref in /customers/c/5/3/panumskituren.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/colibri-page-builder/extend-builder/data/import.php on line 189 Covid-19 – Panumskituren

Der er stadig længe til vi skal på skiferie, men vi planlægger så meget vi kan, så snart vi kan. Vi holder løbende øje med ændringer af forskellige påbud og forholdsregler i både Danmark såvel i Frankrig. Vi holder os hele tiden opdateret omkring situationen i Frankrig i tæt samarbejde med Totally.


Totally er en del af den danske rejsegarantifond og din rejse er dermed fuldt dækket i tilfælde af konkurs.Hvad sker der hvis Frankring bliver orange/rød under skituren? 

Totally følger anbefalingerne fra det danske udenrigsministerium. Dvs. hvis udenrigsministeriet anbefaler alle danskere at komme hjem, er det Totallys ansvar at transportere os hjem hurtigst muligt. Totally vil kompensere for evt. tabte feriedage. 

Hvad sker der hvis Frankrig har markeret Danmark rød, og vi derfor ikke må rejse ind i Frankrig? 

Udenrigsministeriet retter deres egne anbefalinger efter andre nationers forholdsregler. Dvs. hvis Frankrig gør Danmark rød og danskere dermed ikke må rejse ind i Frankrig, vil Frankrig automatisk også være rød i udenrigsministeriets anbefalinger. Dette vil medføre at turen aflyses og det fulde beløb tilbagebetales af Totally. 

Hvad hvis jeg testes positiv for COVID-19 lige før afrejse? 

En positiv test for COVID-19 svarer til alt anden sygdom der forhindrer afrejse. Dette ligger inde under din egen forsikring. Vi anbefaler, at du tjekker din egen rejseforsikring og at denne inkluderer en afbestillingsforsikring. Hvis du mangler en rejseforsikring/afbestillingsforsikring anbefaler vi på det kraftigste at tilvælge denne i din booking.