Deprecated: Required parameter $partial_post_id follows optional parameter $next_style_ref in /customers/c/5/3/panumskituren.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/colibri-page-builder/extend-builder/data/import.php on line 189 Ugeprogram – Panumskituren

Ugeprogrammet er i fuldt gang med at blive planlagt! Vi har rigtig mange fede ideer i ærmet og prøver ihærdigt at få så mange af dem som muligt ført ud i livet, så I får en fantastisk skitur i Avoriaz 2023. 

 

Nedenfor ses sidste års ugeprogram, som kan give en ide om hvilken fantastisk tur I har i vente! 

Infomøde

Infomødet afholdes på destinationen på ankomstdagen. Vi håber på at se jer alle til mødet. Her vil I få yderligere info om årets skitur, samt en præsentation af panumskiturens guider. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål til guiderne, samt møde en masse andre deltagere. Mødet vil fortsætte i en velkomstfest til ud på natten. 

Pistevisning - Social ride!

Kom og bliv vist rundt af guiderne i terrænet i Avoriaz og resten af Port du Soleil – søndag og mandag!

 

Dette er en oplagt mulighed for at møde andre ski (og kaffe) glade mennesker på turen, hvor vi både viser jer terrænet, men også hygger og lærer hinanden at kende. Der er både turbo hold, som suser gennem hele området, og mingle hold med fokus på hygge og et lidt roligere tempo.

 

Vi kører normalt i 3 hold

– Mingle holdet

– Mellem holdet

–  Hurtig holdet

 

Søndag – det lokale Avoriaz område

Vi mødes på toppen kl. 09:30

Der er fælles frokost omkring kl. 13 på i området, et sted hvor alle kan komme til (med eller uden ski. Her prøver vi at få lavet en meal-deal typisk 12-15€ (En drikkevare + mad, hvor man kan vælge mellem bolo eller pølser/kylling med enten diverse grøntsager eller fries.)

Mandag – det store område mod Schweiz – Så husk jeres pas 😉 

Vi mødes på toppen kl. 09:30. Det kræver udvidet liftkort at deltage mandag! 

Der vil igen være fælles frokost omkring kl. 13:00 i samme stil som dagen før 

Obs: Man skal kunne køre røde pister for at deltage i pistevisningen!

Besøg fra guider 🙂

Guiderne kommer på besøg søndag aften mellem 19:30-22. 

Det gør vi for at tjekke at I er faldet ordentlig på plads, svare på de spørgsmål I evt kunne have til ugen samt fortælle om ugeprogrammet. 

Vi glæder os til at møde jer alle!

Afterski

Hver dag kl. 16 mødes vi til afterski. Her vil der være live-band og afterskistemning på terassen (forhåbentlig i solen). Kom og drik en øl med guiderne og de andre panumskitursdeltagere!

Her arbejder vi på at få vores eget band med som spiller alle de bangers i kender fra Panum og fyrer op for den fedeste afterski stemning!

Pubcrawl: do-it-yourself edition (2022)

Vi håber på at kunne arrangere en pubcrawl til jer næste år, men ellers finder vi på noget der er lige så sjovt i stil med sidste års “do- it – yourself” 

Vi har derfor sammensat en ”pub-crawl pakke” til jer for 20 €. Denne pakke inkluderer vouchers til fem forskellige barer i byen, hvor i får 1-2 udvalgte genstande. I kan på den måde selv samle en gruppe og udføre jeres egen pub-crawl på bedste manér. 

Pakken kan købes søndag til afterski (med kontanter) og kan anvendes mandag, tirsdag onsdag og torsdag. 

Picnic

Panumskiturens picnic afholdes i sneen med god musik, mad og dans! I kan allerede nu forberede jer til årets ølstafet hvor store præmier er på højkant! 

Det koster 20 € at deltage i årets picnic og inkluderer mad, samt fire genstande.

Man kan tilmelde sig til afterski søndag og mandag (husk kontanter). 

 

Temafest !

Om onsdagen afholdes årets temafest! 

Medbring dit sjoveste ski-gøgl/party outfit – vi glæder os!

Temaet bliver som regel offentliggjort i december. Så har i en god anledning til en overspringshandling i eksamenslæsningen – nemlig at finde udklædning! 

Tour De Chambre

I 2022 prøvede vi noget nyt og det var fantastisk sjovt! Vi opfordrer til en TDC blandt jer gæster om torsdagen. 

Har man selv en gruppe, man ønsker at lave TDC med, finder man bare selv sammen med dem. 🙂

Vil man gerne sættes sammen med andre værelser, hjælper vi med at lave nogle TDC-runder. 

Info om tilmelding kommer op til turen