Deprecated: Required parameter $partial_post_id follows optional parameter $next_style_ref in /customers/c/5/3/panumskituren.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/colibri-page-builder/extend-builder/data/import.php on line 189 Odont – Panumskituren

Odontstuderende er som en naturlig del af panum en selvfølge på Panumskituren. For at gøre det nemmere for odonter at tage med på turen og forstå hvordan det kan gå op i en højere enhed med klinik og eksamener, har vi skabt et samarbejde med tre odontstuderende, Sofie, Simone og Hans. 

Tag fat i dem på gangen eller send dem en sms hvis du vil høre mere om hvordan du kommer med på årets skitur! For at du, som odont, også får de bedste muligheder for at bonde med andre fra dit studie, gør vi alt hvad vi kan for at samle odonter på samme bus og samme lejlighedsgang. 

 

Sophie Boberg-Ans: 2484 6484

Simone Rønne: 2845 1872

Hans Rasmussen: 3063 1745

 

Hvornår kan jeg tage afsted i forhold til studiet?

Som skemaet viser, er det muligt for samtlige semestre, undtaget 3. semester, at deltage I panumskituren. 3. semesters studerende har dog mulighed for at tage et fly ned onsdag aften uge 4 og så flyve/køre bus hjem om lørdagen/søndagen.

Resten af årgangene kan snildt tage afsted sv.t uge 4. For at samles så mange som muligt af odonterne, foreslår vi at vi alle tager afsted i uge 4 til ski, fest og ballade.
Studiestart er uge 5. 

Husk at det altid er muligt at kontakte os i tilfælde af spørgsmål!

I er altid hjertelig velkommen til at skrive en mail til Panumskituren@gmail.com