Pistevisning – Social ride! 

Pistevisning afholdes lige i starten af ugen på Panumskituren, så du kan komme med dine guider og de andre gæster med ud på en lang dag med masser af skiløb og orientere dig i området omkring Alpe D’Huez. 

Der vil være opdelt i tre forskellige niveauer:

  • Kaffekagehold / mingle holdet (Stille og roligt tempo med flere pauser, der køres primært blå og røde pister. Tag en termokande / lommelærke og byd din speeddate i liften på en hurtig date)
  • Mellemhold / hurtig holdet (kører i lidt højere tempo, men med færre pauser end kaffekageholdet)
  • Fang LC holdet (for de habile skiløbere der kan lide fart og ikke holder mange pauser).

Alle holdene mødes til frokost på bjerget, så selvom man ikke kører på samme hold som sin roommate eller læsemakker mødes man til frokost. Deltagelse i pistevisning er gratis og kræver ikke tilmelding.

BEMÆRK! For at deltage i pistevisning skal du kunne køre en rød piste uden for stort besvær. 

Pubcrawl

En af de første aftener på ugen tager vi ud og smager på nattelivet i byen, ved tilmelding er du garanteret en festlig aften i hegnet. Arrangementet er altid en kæmpe succes, vi går på runde mellem byens mest attraktive barer og smager på lidt våde varer og kulminerer med fest hele natten efterfølgende. Vi glæder os til at vise jer alt hvad Alpe D’Huez har at byde på!!

Der vil være en blanding af øl/shot/sjus hvert sted vi er. Vi glæder os til en aften i hegnet med jer…

Arrangementet vil koste omkring 20 euro og tilkøbes på destinationen. 

Picnic

Igen i år laver vi en fantastisk picnic i sneen. Her vil blive serveret lækker mad og masser af kolde øl og bobler. Vores resident DJ, spiller op og der vil som altid blive kåret det bedste hold til årets øl-stafet.

Panumskituren er kendt for at holde den bedste picnic og vi skal selvfølgelig leve op til det ry når vi nu tager til en ny destination.

Picnicen afholdes tæt ved byen og tilgængeligt for alle skiløbere. Her vil vi kunne danse solen ned og nyde hinandens selskab til et brag af en fest.

Arrangementet vil koste omkring 20 euro og tilkøbes på destinationen.

Temafest

Midt i ugens løb holder vi som altid en temafest, temaet afslører vi i december måned når vi er tættere på afgang. Husk dit udklædningstøj, alle gæster er altid enormt kreative med deres udklædning.

Vores Dj spiller op for dansegulvet så der skal danses natten lang!

Temafesten er gratis og kræver ingen tilmelding.