Infomøde

Infomødet afholdes på Cocorico Club (under Cocorico afterskibar – det tidl. Doudoune) kl 22.00 på ankomstdagen. Vi håber på at se jer alle til mødet. Her vil I få yderligere info om årets skitur, samt en præsentation af panumskiturens guider. Der vil der være mulighed for at stille spørgsmål til guiderne, samt møde en masse andre deltagere. Mødet vil fortsætte i en velkomstfest til ud på natten, med øl til 6 €.

Pistevisning

Kom og bliv vist rundt af guiderne i terrænet i Val d’Isere og Tignes – søndag og mandag!

Vi mødes på toppen af Olympique kabineliften. 

Dette er en oplagt mulighed for at møde andre ski (og kaffe) glade mennesker på turen, hvor vi både viser jer terrænet, men også hygger og lærer hinanden at kende. Der er både turbo hold, som suser gennem hele området, og mingle hold med fokus på hygge og et lidt roligere tempo.

Søndag – det lokale Val D’Isere område

Vi mødes på toppen af Solaise kabineliften kl. 09:30

Der er fælles frokost omkring kl. 13 på Folie Douce. Her vil der være en meal-deal til 12€ (En drikkevare + mad, hvor man kan vælge mellem bolo eller pølser/kylling med enten diverse grøntsager eller fries.)

Mandag – det store område mod Tignes

Vi mødes på toppen af Olympique kabineliften kl. 09:30.

Der er fælles frokost på Le Palet omkring kl. 13:00. Her kan du for 15€ vælge mellem en af deres pastaretter og en sodavand/vand.  Vi satser på fuld sol, så vi kan nyde deres kæmpe solterrasse. 

Le Palet finder du lige nedenfor toppen af Tichot stoleliften i Tignes. 

Obs: Man skal kunne køre røde pister for at deltage i pistevisningen!

Besøg fra guider 🙂

Guiderne kommer på besøg søndag aften mellem 19:30-22. 

Det gør vi for at tjekke at I er faldet ordentlig på plads, svare på de spørgsmål I evt kunne have til ugen samt fortælle om ugeprogrammet. 

Vi glæder os til at møde jer alle!

Afterski

Hver dag kl. 16 mødes vi til afterski på Cocorico. Her vil der være live-band og afterskistemning på terassen (forhåbentlig i solen). Kom og drik en øl med guiderne og de andre panumskitursdeltagere!

Hvis der er fyldt på Cocorico (det er lidt udfordrende med restriktioner osv), så tag på Petite Danois og skriv en sms til guidetelefonen! Her vil der også være live band og afterskistemning! Så kommer vi nogle guider derover og hygger med jer. 

Pubcrawl: do-it-yourself edition

Vi har desværre ikke mulighed for at arrangere en pub-crawl i år som I kender den, grundet corona.

Vi har derfor sammensat en ”pub-crawl pakke” til jer for 20 €. Denne pakke inkluderer vouchers til fem forskellige barer i byen, hvor i får 1-2 udvalgte genstande. I kan på den måde selv samle en gruppe og udføre jeres egen pub-crawl på bedste manér. 

Pakken kan købes søndag til afterski (med kontanter) og kan anvendes mandag, tirsdag onsdag og torsdag. 

Picnic

Også picnic har ændret sig lidt pga de gældende restriktioner MEN….Vi glæder til at invitere jer til picnic kl. 13 på Folie om tirsdagen. Vi vil gøre vores bedste for at skabe den helt rigtige Panumskitursstemning. Folie Douce sørger for barbeque og øl – vi sørger for musik og god stemning.

Det koster 20 € at deltage i årets picnic og inkluderer mad, samt fire genstande.

Man kan tilmelde sig til afterski søndag og mandag (husk kontanter). 

 

WTF afterski!

Da der i år ikke er en temafest, opfordrer vi alle til at mødes til WTF afterski på Folie Douce kl. 14 om onsdagen. 

Vi satser på fuld sol, til en festlig og ultra gøglet afterski. Der er fuld knald på udklædning, tossethed og god stemning. 

Medbring dit sjoveste ski-gøgl/party outfit – vi glæder os!

Tour De Chambre

Vi opfordrer til en TDC blandt jer gæster om torsdagen. 

Har man selv en gruppe, man ønsker at lave TDC med, finder man bare selv sammen med dem. 🙂

Vil man gerne sættes sammen med andre værelser, hjælper vi med at lave nogle TDC-runder. 

Send os en mail til panumskituren@gmail.com med TDC i emnefeltet og:

– Jeres væreslesnummer

– En kontaktperson på værelset 

Vi minder dog om at residenset ønsker ro fra eventuelle værelsesfester kl. 22, hvor vi glæder os til at feste videre med jer på ClubCocorico eller Petit Danoise.