Les Portes du Soleil - 
"Solens porte"

Vild off-piste, begyndervenlige nedfarter og udfordringer for eksperterne. At stå på ski i Les portes du Soleil er eminent skiløb i både Frankrig og Schweiz! 

 

 

Avoriaz
Hele Les Portes du Soleil

Les Portes du Soleil – skiløb for alle! 

Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for de garvede er der den udfordrende og stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Et specielt godt tilbud for de garvede skiløbere er off-piste med en lejet guide. Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet. 

For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

I skiterrænet “Les Port du Soleil” er der ikke så meget pjat. De mange kilometer pister er tilrettelagt for skiløbere på alle niveauer.

Snesikker skiferie i Avoriaz

Byen ligger i 1.800 meters højde, men takket være det høje skiløb er der stor chance for sne i Avoriaz. De gange panumskituren har været forbi, har der aldrig manglet sne – tværtimod 

På ski i Avoriaz

Skiområdet omkring selve Avoriaz består af cirka 78 pistekilometer, men er bogstaveligt talt bygget sammen med naboområderne Châtel i Frankrig samt Morgins, Champoussin, Les Crosets og Champery i Schweitz der byder på sammenlagt 600 pistekilometer.

I det store område er skiløbet meget varieret, og her findes der pister for skiløbere på alle niveauer.

Begynderområder i nærheden af Avoriaz by

Begynderen kan i starten benytte de letteste gratis-pister midt i byen og senere begive sig ud i det enorme terræn, hvor begynder-pisterne fortsætter.