Grand Domaine

Vild off-piste, begyndervenlige nedfarter og udfordringer for eksperterne – og garanti for masser af solskin. At stå på ski i Alpe D’Huez er eminent!

 

 

Alpe D’Huez området er lig med solskin, blå himmel og lækker sne! Skiområdet er bygget op så alle kan være med – her er pister til alle uanset om man er ekspert eller begynder. 

Det er 249 km store område er bygget op så alle de begyndervenlige pister udgår direkte fra byen, mens de store udfordringer venter eksperterne længere ude i området. Via det store plateauhøjde lige ovenfor byen kommer du hurtigt og let til og fra pisterne, hvis du trænger til en pause. Fra plateauet i 1800 m.o.h fortsætter skiområdet til toppen “Pic Blanc” i 3330 m.o.h, hvor man har en fabelagtig flot udsigt over Alperne og Mont Blanc. 

“Pic Blanc” byder på sorte, røde og blå pister. Er du til stejle pister tager du tunnellen gennem bjerget hvorfra der venter hardcore skiløb. Er du mere til blå og røde pister, kan du tage liften over bjerget, hvorfra det går mere fladt ned mod byen. Alpe D’Huez byder også på Europas længste sorte piste, “Sarennetuen”, som er 18 km lang.